Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Duo bekogelt teststraat met brandend voorwerp

Geplaatst opvrijdag 18 december 2020 - 15:57

De politie heeft vrijdag beelden vrijgegeven waarop te zien is hoe iemand in de nacht van dinsdag op woensdag een brandend voorwerp richting de coronateststraat in Urmond gooit.

Na de worp rent de persoon samen met iemand anders rond 01:45 uur weg in de richting van de parkeerplaats van het Van der Valk-hotel. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van het tweetal.

Lees ook: Politie tast nog in het duister bij brand coronateststraat

Onbekend brandend voorwerp
Nadat de persoon het brandend voorwerp richting de poort gooit, is een lichtflits te zien. Waar de verdachten precies mee gooiden, is niet bekend. De politie kan hier niks over zeggen vanwege het lopende onderzoek.

Video: Politie Limburg

Getuigen
De politie heeft nog geen idee wie de twee zijn. "Daarom zijn de bewakingsbeelden gedeeld in de hoop dat getuigen zich melden", laat politiewoordvoerder Michiel Maes weten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen