Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Duo bekogelt teststraat met brandend voorwerp

Geplaatst opvrijdag 18 december 2020 - 15:57

De politie heeft vrijdag beelden vrijgegeven waarop te zien is hoe iemand in de nacht van dinsdag op woensdag een brandend voorwerp richting de coronateststraat in Urmond gooit.

Na de worp rent de persoon samen met iemand anders rond 01:45 uur weg in de richting van de parkeerplaats van het Van der Valk-hotel. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van het tweetal.

Lees ook: Politie tast nog in het duister bij brand coronateststraat

Onbekend brandend voorwerp
Nadat de persoon het brandend voorwerp richting de poort gooit, is een lichtflits te zien. Waar de verdachten precies mee gooiden, is niet bekend. De politie kan hier niks over zeggen vanwege het lopende onderzoek.

Video: Politie Limburg

Getuigen
De politie heeft nog geen idee wie de twee zijn. "Daarom zijn de bewakingsbeelden gedeeld in de hoop dat getuigen zich melden", laat politiewoordvoerder Michiel Maes weten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen