Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Video: Dumoulin deelt handtekeningen uit aan jonge fans

Geplaatst opwoensdag 8 augustus 2018 - 17:55

Tom Dumoulin heeft woensdag, voorafgaand aan de Ridderronde, tijd vrijgemaakt voor zijn jonge fans.

Op het Vrijthof in Maastricht deelde hij handtekeningen uit en gaf hij antwoorden op prangende vragen van jonge wielerfans.

Parcours
Jeugdige Dumoulin-fans konden niet alleen hun held van dichtbij bewonderen. Ze konden hem ook laten zien wat ze zelf in hun mars hadden. Zo was er een speciaal parcours uitgezet.

Foto: L1

Ridderronde
Woensdagavond verschijnt de topman van Team Sunweb aan de start van de Ridderronde. De gage van de Maastrichtse wielrenner bleek lange tijd niet op te hoesten voor de organisatie, maar dankzij een paar grote sponsoren werd de nummer twee van de Tour de France en de Giro d'Italia toch gestrikt. Naast Dumoulin doen ook Limburgers Wout Poels, Roy Curvers en Rob Ruijgh mee aan de koers.

Lees ook: Het is rond: Dumoulin aan start van Ridderronde

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen