Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Video: Dumoulin deelt handtekeningen uit aan jonge fans

Geplaatst opwoensdag 8 augustus 2018 - 17:55

Tom Dumoulin heeft woensdag, voorafgaand aan de Ridderronde, tijd vrijgemaakt voor zijn jonge fans.

Op het Vrijthof in Maastricht deelde hij handtekeningen uit en gaf hij antwoorden op prangende vragen van jonge wielerfans.

Parcours
Jeugdige Dumoulin-fans konden niet alleen hun held van dichtbij bewonderen. Ze konden hem ook laten zien wat ze zelf in hun mars hadden. Zo was er een speciaal parcours uitgezet.

Foto: L1

Ridderronde
Woensdagavond verschijnt de topman van Team Sunweb aan de start van de Ridderronde. De gage van de Maastrichtse wielrenner bleek lange tijd niet op te hoesten voor de organisatie, maar dankzij een paar grote sponsoren werd de nummer twee van de Tour de France en de Giro d'Italia toch gestrikt. Naast Dumoulin doen ook Limburgers Wout Poels, Roy Curvers en Rob Ruijgh mee aan de koers.

Lees ook: Het is rond: Dumoulin aan start van Ridderronde

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Recordopbrengst L1 Samen voor de Voedselbank!

Limburg, wat een warmte! Bedankt allemaal! 346.971 producten voor L1 Samen voor de Voedselbank!

En je kunt nog steeds online een voedselpakket doneren. Dat kan t/m 31 december.

Doneer hier online
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen