Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Video: Dumoulin deelt handtekeningen uit aan jonge fans

Geplaatst opwoensdag 8 augustus 2018 - 17:55

Tom Dumoulin heeft woensdag, voorafgaand aan de Ridderronde, tijd vrijgemaakt voor zijn jonge fans.

Op het Vrijthof in Maastricht deelde hij handtekeningen uit en gaf hij antwoorden op prangende vragen van jonge wielerfans.

Parcours
Jeugdige Dumoulin-fans konden niet alleen hun held van dichtbij bewonderen. Ze konden hem ook laten zien wat ze zelf in hun mars hadden. Zo was er een speciaal parcours uitgezet.

Foto: L1

Ridderronde
Woensdagavond verschijnt de topman van Team Sunweb aan de start van de Ridderronde. De gage van de Maastrichtse wielrenner bleek lange tijd niet op te hoesten voor de organisatie, maar dankzij een paar grote sponsoren werd de nummer twee van de Tour de France en de Giro d'Italia toch gestrikt. Naast Dumoulin doen ook Limburgers Wout Poels, Roy Curvers en Rob Ruijgh mee aan de koers.

Lees ook: Het is rond: Dumoulin aan start van Ridderronde

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen