Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Duitser eist Limburgse kampioenstrui veldrijden op

Geplaatst opzondag 29 oktober 2017 - 17:23

De Duitser Martin Schmidt heeft het Open Limburg Kampioenschap veldrijden gewonnen. Op het parcours in Venlo was hij te sterk voor de Limburgse deelnemers.

Roermondenaar Luuk Nissen redde de Limburgse eer door tweede te worden. Roland Siegbert uit Aken legde beslag op het brons.

Kampioenschap
Tijdens het Open Limburgs Kampioenschap veldrijden waren voor het eerst in de geschiedenis
kampioenstruien te verdienen. De organisatie wilde met deze beloning het kampioenschap in Venlo nog meer aanzien geven. De kampioenstrui mag de rest van het seizoen gedragen worden tijdens de Limburgse cyclecrosswedstrijden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen