Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Drive-in uitvaartdienst voor 12-jarige Kyan

Geplaatst opmaandag 2 november 2020 - 21:44

Het terrein waar normaal Pinkpop plaatsvindt, stond maandag in het teken van het afscheid van de 12-jarige Kyan van de Kuit.

De jongen uit Heerlen overleed zondag aan de gevolgen van een ernstige en zeldzame ziekte. Nog drie kinderen uit de hele wereld lijden aan deze ziekte.

Drive-in
Kyan had veel vrienden en kennissen. Volgens woordvoerder van de familie Bart Sevenich wil iedereen afscheid nemen van Kyan. "Daarom moesten we wel uitwijken naar een groot terrein. We kregen direct medewerking van Megaland", zegt hij.

Live
Belangstellenden konden via een autoradiofrequentie de dienst volgen. Ook de uitvaartdienst vanuit het crematorium werd via een scherm live uitgezonden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen