Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Douchen en plassen mag weer op de camping

Geplaatst opmaandag 15 juni 2020 - 15:08

Het is sinds maandagochtend weer mogelijk om gebruik te maken van de toiletvoorzieningen op campings.

Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn deze voorzieningen al maanden gesloten. De toiletten en douches mochten eigenlijk pas vanaf 1 juli opengaan, maar minister Hugo de Jonge liet eerder weten dat dat met twee weken is vervroegd.

Vreugde
"De gasten zijn superblij en wij ook", vertelt campingeigenaresse Edith Soudant. "Onze branch is opgelucht dat alles weer open mag."

Rustig
Soudant heeft een camping in Berg en Terblijt. Maar 20 procent van de campingplekken is bezet. In haar ogen hadden de toiletvoorzieningen eerder kunnen worden geopend. "Als ze 15 mei bekend hadden gemaakt dat we 1 juni weer allemaal open konden gaan, in plaats van 15 juni, dan was het veel drukker geweest", vertelt Soudant.

Video: L1

Boekingen
Voor juli en augustus lopen de boekingen gelukkig weer binnen bij de camping van Edith Soudant. De twee weken die ze nu eerder open mogen, hebben echter nauwelijks extra boekingen opgeleverd.

Lees ook: Ook met Hemelvaart blijven campings leeg

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen