Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Douchen en plassen mag weer op de camping

Geplaatst opmaandag 15 juni 2020 - 15:08

Het is sinds maandagochtend weer mogelijk om gebruik te maken van de toiletvoorzieningen op campings.

Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn deze voorzieningen al maanden gesloten. De toiletten en douches mochten eigenlijk pas vanaf 1 juli opengaan, maar minister Hugo de Jonge liet eerder weten dat dat met twee weken is vervroegd.

Vreugde
"De gasten zijn superblij en wij ook", vertelt campingeigenaresse Edith Soudant. "Onze branch is opgelucht dat alles weer open mag."

Rustig
Soudant heeft een camping in Berg en Terblijt. Maar 20 procent van de campingplekken is bezet. In haar ogen hadden de toiletvoorzieningen eerder kunnen worden geopend. "Als ze 15 mei bekend hadden gemaakt dat we 1 juni weer allemaal open konden gaan, in plaats van 15 juni, dan was het veel drukker geweest", vertelt Soudant.

Video: L1

Boekingen
Voor juli en augustus lopen de boekingen gelukkig weer binnen bij de camping van Edith Soudant. De twee weken die ze nu eerder open mogen, hebben echter nauwelijks extra boekingen opgeleverd.

Lees ook: Ook met Hemelvaart blijven campings leeg

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen