Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Dj Diego (16) draaide op Amsterdam Dance Event

Geplaatst opmaandag 24 oktober 2016 - 19:15

De 16-jarige Diego Nabben uit Ospel, alias Dj Diego, trad zondag op in Club 8 tijdens het Amsterdam Dance Event. Een toekomstdroom die werkelijkheid werd.

Drinken mag hij nog niet maar Diego draait, net als zijn voorbeelden Armin van Buuren en Martin Garrix, al wel op de vetste feesten. Gebracht door zijn vader, dat dan weer wel, want ook voor een mooie auto a la Afrojack is hij nog te jong.

Vader
De trotse vader doet dit echter graag, hij is maar wat trots op zijn zoon: "Het is acht jaar geleden begonnen met een mengpaneel voor Sinterklaas. Het is echt een uit de hand gelopen hobby maar ondertussen draait Diego wel al zijn tweede Amsterdam Dance Event en hebben we dit weekend twee optredens af moeten zeggen om hier te kunnen staan. Ieder weekend is er wel iets. Vermoeiend maar het hoort er ook bij, ik vind het super."

Fans
Met zoveel optredens kunnen de fans niet uitblijven. Diego's vader is niet de enige bewonderaar. Kevin Huijerjans is al vaker naar shows van het jonge talent geweest en is laaiend enthousiast. "Ik ben groot fan, geweldig om te zien hoe hij draait."

Toekomstmuziek
De aanstormend dj blijft er zelf nuchter onder. Doordeweeks gaat hij naar een speciale dj-opleiding en na het Amsterdam Dance Event? "Gewoon doorgaan... Veel draaien in de weekenden en produceren, want dat is minstens zo leuk. En natuurlijk volgend jaar weer Amsterdam Dance Event want het was zeker voor herhaling vatbaar."

Of het talent over een aantal jaren, net als Martin Garrix, verkozen zal worden tot beste dj ter wereld zal de toekomst uitwijzen. Diego Nabben uit Ospel timmert in ieder geval hard aan de weg.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Moulin Blues 2021 (28-04-2020)
Festival Moulin Blues hoopt dat oudere artiesten 2021 halen
Moulin Blues in Ospel heeft programma compleet
Moulin Blues festival verwacht 7000 bezoekers
Southside Johnny op Moulin Blues
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen