Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Video: Dj Diego (16) draaide op Amsterdam Dance Event

Geplaatst opmaandag 24 oktober 2016 - 19:15

De 16-jarige Diego Nabben uit Ospel, alias Dj Diego, trad zondag op in Club 8 tijdens het Amsterdam Dance Event. Een toekomstdroom die werkelijkheid werd.

Drinken mag hij nog niet maar Diego draait, net als zijn voorbeelden Armin van Buuren en Martin Garrix, al wel op de vetste feesten. Gebracht door zijn vader, dat dan weer wel, want ook voor een mooie auto a la Afrojack is hij nog te jong.

Vader
De trotse vader doet dit echter graag, hij is maar wat trots op zijn zoon: "Het is acht jaar geleden begonnen met een mengpaneel voor Sinterklaas. Het is echt een uit de hand gelopen hobby maar ondertussen draait Diego wel al zijn tweede Amsterdam Dance Event en hebben we dit weekend twee optredens af moeten zeggen om hier te kunnen staan. Ieder weekend is er wel iets. Vermoeiend maar het hoort er ook bij, ik vind het super."

Fans
Met zoveel optredens kunnen de fans niet uitblijven. Diego's vader is niet de enige bewonderaar. Kevin Huijerjans is al vaker naar shows van het jonge talent geweest en is laaiend enthousiast. "Ik ben groot fan, geweldig om te zien hoe hij draait."

Toekomstmuziek
De aanstormend dj blijft er zelf nuchter onder. Doordeweeks gaat hij naar een speciale dj-opleiding en na het Amsterdam Dance Event? "Gewoon doorgaan... Veel draaien in de weekenden en produceren, want dat is minstens zo leuk. En natuurlijk volgend jaar weer Amsterdam Dance Event want het was zeker voor herhaling vatbaar."

Of het talent over een aantal jaren, net als Martin Garrix, verkozen zal worden tot beste dj ter wereld zal de toekomst uitwijzen. Diego Nabben uit Ospel timmert in ieder geval hard aan de weg.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Moulin Blues in Ospel heeft programma compleet
Moulin Blues festival verwacht 7000 bezoekers
Southside Johnny op Moulin Blues
Video: Houdt Moulin Blues het droog komend weekend?
Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen