Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Dieven breken in bij supermarkt voor sigaretten

Geplaatst opmaandag 6 juli 2020 - 16:26

Dieven hebben in de nacht van zondag op maandag ingebroken bij een supermarkt in Ospel. Ze hadden het gemunt op sigaretten.

Het trio met verkeerde bedoelingen bezocht Phicoop aan de Onze Lieve Vrouwestraat iets na 3:30 uur.

Vernieling
Op bewakingsbeelden, die Nederweert24 heeft gepubliceerd, is te zien dat het drietal uit een witte Ford stapt en inbrekersgereedschap uit het voertuig haalt. Ze vernielen de voordeur van de winkel om binnen te komen. Ze hebben amper meer dan één minuut nodig om hun slag te slaan. Het was hen volgens een politiewoordvoerder te doen geweest om sigaretten. Ze gaan er vervolgens in alle haast weer vandoor.

Baexem
Een politiewoordvoerder laat weten dat ze mogelijk ook in beeld komen bij een inbraakpoging in dezelfde nacht in een supermarkt in Baexem. Daar is het hen niet gelukt om binnen te komen.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen