Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Demi Schuurs geëmotioneerd na boodschap broer Perr

Geplaatst opmaandag 12 oktober 2020 - 22:00

Tennisster Demi Schuurs werd maandagavond verrast met een boodschap van haar broer Perr. Door hun topsportcarrières zien ze elkaar niet veel. "Ik denk dat ik hem al een halfjaar niet heb gezien", zegt een geëmotioneerde Schuurs.

Demi Schuurs kreeg de videoboodschap te zien in het L1-programma AvondGasten Sport.

Halfjaar
Perr Schuurs, die bij Ajax in Amsterdam speelt, nam de boodschap afgelopen donderdag op na de wedstrijd van Jong Oranje tegen Jong Gibraltar in Venlo. "Ik spreek je dagelijks, maar ik zie je niet vaak. Hopelijk ben je een keertje thuis bij papa en mama, dan gaan we wat leuks doen." Zus Demi raakt er geëmotioneerd van. "Ik denk dat ik hem al een halfjaar niet gezien heb."

Italië
Anna van der Breggen was ook te gast in AvondGasten Sport. Zij is getrouwd met Sierik Jan de Haan, die ploegleider is bij de mannen van Jumbo-Visma. Hij is nu in Italië voor de Giro. "Soms is hij thuis, en dan ben ik weer weg en andersom. Het begin van dit jaar was extreem voor ons, doordat we veel thuis waren. Ik denk dat ik hem een week heb gezien sinds het seizoen is begonnen." De Haan bevestigt dat in een opgenomen videoboodschap en vraagt nog om een gunst van zijn vrouw:

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen