Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Video: 'De schrik zit er goed in na plofkraak'

Geplaatst opzaterdag 20 oktober 2018 - 14:28

Medewerkers van winkelcentrum Zuidhof in Geleen zijn flink geschrokken van de plofkraak op een geldautomaat aan de Jos Klijnenlaan. "Dit is een flinke klap."

Uren na de plofkraak is de ravage nog steeds goed zichtbaar. Vooral een deel van de supermarkt ligt overhoop.

Heftig
Het was voor de medewerkers van het winkelcentrum afwachten wat ze zaterdagmorgen zouden aantreffen. "Heftig", reageert een medewerker van de PLUS op het nieuws.

Video: Track '88/L1

Lees ook: Plofkraak Geleen: onderzoek naar explosieven

Explosiegevaar
De hele ochtend was de supermarkt, Hendriks Bloemen en banketbakkerij Van den Bongerd gesloten. De reden was onderzoek naar eventueel explosiegevaar door de Explosieven Opruimingsdienst Defensie. Toen bleek dat er geen gevaar was, moest bekeken worden of er instortingsgevaar was in het pand. Dit bleek uiteindelijk ook niet het geval.

Veel buurtbewoners werden rond 6:00 uur opgeschrikt door een flinke knal. Sommige mensen hebben een auto weg zien rijden. De politie weet nog niet of er iets is buitgemaakt. Ook zijn er vooralsnog geen daders in beeld.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen