Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Dappere winkelier verjaagt gewapende overvaller

Geplaatst opdonderdag 21 februari 2019 - 15:08

De eigenaar van een winkel in Beek heeft in de nacht van woensdag op donderdag een gewapende overvaller verjaagd. De overvaller bedreigde de winkelier met een pistool.

Dat is te zien op beelden van een bewakingscamera die in de winkel hangt.

Wapen
De overvaller stapte 's nachts de winkel aan de Elsstraat binnen en richtte meteen een pistool op de aanwezige medewerkers. De dappere eigenaar reageerde meteen. "Ik ben beginnen te schreeuwen en ik heb spullen naar hem gegooid", zegt winkelier Haroen Jalili tegen L1.

Bang
De winkelier en een andere man renden meteen op de overvaller af waarop die op de vlucht sloeg. De politie kon hem later arresteren op de Prins Mauritslaan. Het gaat om een 46-jarige man uit Geleen. Later werd ook een 39-jarige vrouw aangehouden in verband met betrokkenheid bij de mislukte overval.

Lees ook: Arrestatie na overval in Beek

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen