Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Video: Dappere winkelier verjaagt gewapende overvaller

Geplaatst opdonderdag 21 februari 2019 - 15:08

De eigenaar van een winkel in Beek heeft in de nacht van woensdag op donderdag een gewapende overvaller verjaagd. De overvaller bedreigde de winkelier met een pistool.

Dat is te zien op beelden van een bewakingscamera die in de winkel hangt.

Wapen
De overvaller stapte 's nachts de winkel aan de Elsstraat binnen en richtte meteen een pistool op de aanwezige medewerkers. De dappere eigenaar reageerde meteen. "Ik ben beginnen te schreeuwen en ik heb spullen naar hem gegooid", zegt winkelier Haroen Jalili tegen L1.

Bang
De winkelier en een andere man renden meteen op de overvaller af waarop die op de vlucht sloeg. De politie kon hem later arresteren op de Prins Mauritslaan. Het gaat om een 46-jarige man uit Geleen. Later werd ook een 39-jarige vrouw aangehouden in verband met betrokkenheid bij de mislukte overval.

Lees ook: Arrestatie na overval in Beek

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen