Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Dansende Harry op Pinkpop gaat viraal

Geplaatst opdinsdag 21 juni 2016 - 13:29

Een opmerkelijk filmpje van Pinkpop. Een zekere Harry gaat helemaal los tijdens het optreden van Lionel Richie. Hij krijgt het publiek mee.

Lionel Richie stond op het podium en zijn klassieker 'All Night Long' galmde over het Pinkpopterrein. Alle ogen waren op de zanger gericht. Hoewel, niet alle ogen. Ene Harry zorgde ook voor het nodige vermaak op de festivalweide.

Gangmaker
De gangmaker danste er op los. Zijn moves vielen duidelijk in de smaak. Een hele horde Pinkpopgangers kreeg de vibe te pakken, en danste met Harry mee.

Viraal
Na het zien van de video vragen we ons oprecht af wat vermakelijker was: het optreden van Lionel Richie of toch Harry de gangmaker? Wie Harry is, waar hij vandaan komt én waar hij zo heeft leren dansen, weten we niet. Maar de video waarin hij een glansrol vervult is in ieder geval al meer dan 350.000 keer bekeken.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Pinkpop-recensie Lionel Richie: 'Gegarandeerd goed'
Lionel Richie wil met Guido Dieteren optreden in VS
1Lunch
1Lunch: Van Helvert wil scepter gaan zwaaien bij CDA
Dubbele nominatie European Festival Award voor Pinkpop
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen