Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Chantal Janzen vindt Songfestival allermooiste klus

Geplaatst opdonderdag 5 december 2019 - 9:25

Chantal Janzen is opgelucht dat eindelijk bekend is dat ze de presentatie voor het Songfestival voor haar rekening mag nemen.

De RTL-ster is blij dat ze is gevraagd door de publieke omroep. Ze presenteert samen met Edsilia Rombley en Jan Smit.

Grote eer
De Tegelse showbizzster wist al iets langer dan een maand dat ze de wereldwijd bekeken liveshows van het liedjesfestijn mag presenteren. "Als ik als presentator denk, is dit de allermooiste klus die je kan krijgen", zegt Janzen tegen de NOS. "Ik vind het zo'n uitdaging en zo'n grote eer. En dan ook nog eens met twee kanjers."

Lees ook: Limburgs tintje: Chantal Janzen presenteert Songfestival

Video: L1

Toch RTL-ster
Lange tijd zei de organisatie voor presentatietalent alleen bij de publieke omroep te kijken. Met Janzen is er nu toch een presentatrice van een commerciële tv-zender aangetrokken. "Het klinkt wat romantisch, maar de slogan is Open Up. Dit overstijgt alle zenders. Dit is iets van Nederland. Ik vind het fijn dat RTL mij de kans gunt."

Invloedrijke mediapersoonlijkheid
Donderdag werd bekend dat Chantal Janzen behoort tot een van de 100 invloedrijkste mensen in de media. In DeMedia100 staat ze op plek negen.

Lees ook: Chantal Janzen behoort tot invloedrijkste mensen in de media

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen