Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Chantal Janzen viert 39e verjaardag

Geplaatst opdonderdag 15 februari 2018 - 11:58

Chantal Janzen blaast donderdag 39 kaarsjes uit. De zwangere presentatrice viert dit met een vertederende foto op Instagram.

"Toen het èn carnaval èn mijn verjaardag was #ènikeenponyhad #ènmnbroerbangwasdatdieponyindefikvloog", schrijft Chantal bij de foto.

Toen het èn carnaval èn mijn verjaardag was#ènikeenponyhad #ènmnbroerbangwasdatdieponyindefikvloog

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Ook op de redactie van haar online platform en tijdschrift &C is het feest. Daar wordt de verjaardag van Chantal gevierd met slingers, confetti en heel veel taart.

Gezin
Het is het laatste jaar dat Chantal en haar gezin haar verjaardag vieren met z'n drieën. De presentatrice maakte in oktober namelijk bekend zwanger te zijn van haar tweede kind en is ergens in het voorjaar uitgerekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen