Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: brandweer spuit vuurdreiger ondersteboven

Geplaatst opmaandag 21 juni 2021 - 10:49

Een 62-jarige man uit Geleen die verward gedrag vertoonde, dreigde in de nacht van zondag op maandag dat hij 'de boel in brand zou steken' in de Burgemeester Lemmensstraat.

Dat zegt een woordvoerder van de politie.

Video: OrangeMedia

Nat pak
Uit voorzorg werden enkele woningen ontruimd. Op beelden is te zien hoe de man in de deuropening van zijn woning staat. De brandweer spuit de man terug de hal in. Een arrestatieteam rent vervolgens naar binnen, waarna de man even later wordt gearresteerd.

Oorzaak onbekend
De geƫvacueerde bewoners zijn daarna weer huiswaarts gekeerd. Waarom de man dreigde met brandstichting, is niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen