Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Video: Bospop bijna klaar voor drukste editie ooit

Geplaatst opdonderdag 11 juli 2019 - 16:28

Het festivalterrein van Bospop is bijna klaar voor de 39ste editie van het festijn. Vrijdag barsten drie dagen festivalgeweld los in Weert.

Bospop maakt zich op voor de drukste editie ooit.

Podium en drank
Voordat het feest kan beginnen, moet er wel nog wat werk worden verzet. Zo zijn medewerkers nog druk in de weer om de mainstage klaar te maken en wordt het terrein nog voorzien van de nodige proviand voor hongerige en dorstige festivalgangers.

Video: L1

Sting
Hoewel de voorbereidingen op rolletjes lopen, reist er nog één vraag: gaat Sting het festival zondag afsluiten? De voormalig frontman van The Police heeft eerdere deze week zijn optredens afgeblazen vanwege een verkoudheid. De organisatie van Bospop rekent er echter op dat de headliner zondag gewoon op de bühne staat. "We hebben begrepen dat de tour in Weert weer wordt opgestart", zegt Koen Klomp van de organisatie. "Hij was wat grieperig, maar we gaan ervan uit dat hij zondag weer voldoende op kracht is om een show te geven."

Lees ook: Sting cancelt alle concerten in aanloop naar Bospop

Bospop
Muziekliefhebbers kunnen komend weekend genieten van onder anderen John Fogerty, Rowwen Hèze, Hall & Oates, Nile Rodgers & Chic, Level 42 en Skunk Anansie. Eerder was de organisatie er ook in geslaagd om Snow Patrol naar Weert te halen, maar die band moest het optreden cancelen. Toto is als vervanger gestrikt.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen