Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Bospop bijna klaar voor drukste editie ooit

Geplaatst opdonderdag 11 juli 2019 - 16:28

Het festivalterrein van Bospop is bijna klaar voor de 39ste editie van het festijn. Vrijdag barsten drie dagen festivalgeweld los in Weert.

Bospop maakt zich op voor de drukste editie ooit.

Podium en drank
Voordat het feest kan beginnen, moet er wel nog wat werk worden verzet. Zo zijn medewerkers nog druk in de weer om de mainstage klaar te maken en wordt het terrein nog voorzien van de nodige proviand voor hongerige en dorstige festivalgangers.

Video: L1

Sting
Hoewel de voorbereidingen op rolletjes lopen, reist er nog één vraag: gaat Sting het festival zondag afsluiten? De voormalig frontman van The Police heeft eerdere deze week zijn optredens afgeblazen vanwege een verkoudheid. De organisatie van Bospop rekent er echter op dat de headliner zondag gewoon op de bühne staat. "We hebben begrepen dat de tour in Weert weer wordt opgestart", zegt Koen Klomp van de organisatie. "Hij was wat grieperig, maar we gaan ervan uit dat hij zondag weer voldoende op kracht is om een show te geven."

Lees ook: Sting cancelt alle concerten in aanloop naar Bospop

Bospop
Muziekliefhebbers kunnen komend weekend genieten van onder anderen John Fogerty, Rowwen Hèze, Hall & Oates, Nile Rodgers & Chic, Level 42 en Skunk Anansie. Eerder was de organisatie er ook in geslaagd om Snow Patrol naar Weert te halen, maar die band moest het optreden cancelen. Toto is als vervanger gestrikt.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen