Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: 'Bootverkoop en camperverhuur in de lift'

Geplaatst opzaterdag 9 mei 2020 - 11:35

Door de coronacrisis lijkt de vakantie in eigen land aan populariteit te winnen.

De verkoop van boten en de verhuur van campers zit in ieder geval flink in de lift. Bedrijven die een sterke toename in de verkoop- en verhuurcijfers zien, zijn Krekelberg Nautic uit Herten en Wijnen Camperverhuur uit Maasbree.

Zelfvoorzienend bezig
"Er wordt veel informatie aangevraagd online", zegt Stephanie Kroos van Krekelberg Nautic. "Veel Nederlanders kopen een boot om in Nederland op vakantie te kunnen gaan. Je bent helemaal zelfvoorzienend en daardoor hygiënisch bezig", vult ze aan.

Ook bij Wijnen Camperverhuur is ontzettend veel aanvraag, volgens Carry Wilms. "Mensen willen wil gewoon lekker op pad kunnen gaan", zegt ze. Ook zij wijst op het zelfvoorzienende karakter van een camper. "Toilet, douche, keuken en een eigen bed. Je bent niet afhankelijk van voorzieningen op een camping."

Gestrand
Wim van Eck is door de uitbraak van het coronavirus met zijn camper gestrand op de camperplaats in Kessel. Hij was op weg naar Spanje en Portugal, maar door de dichte grenzen in Europa kon hij niet verder. Al zeven weken staat hij in Kessel. "Dit is een prima alternatief. Met de camper heb ik alles bij me. Ik ben van niemand afhankelijk".

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen