Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Biografie over Pierre Vermeulen met tal van anekdotes

Geplaatst opdinsdag 4 mei 2021 - 20:17

Een dikke week is hij nu verkrijgbaar, een biografie over Pierre Vermeulen. In het boek over de oud-speler van onder meer Roda JC en MVV komen naast de meest bijzondere momenten van zijn carrière ook vele anekdotes aan bod.

Vermeulen, geboren in Kerkrade, speelde niet alleen in Limburg, maar maakte ook furore voor Feyenoord en de Franse club Paris Saint-Germain. Daarnaast is Vermeulen, die nog steeds beheerder is van de fanshop van Roda JC, ook negenvoudig international van het Nederlands elftal. Onder meer die periode komt aan bod in het boek, dat is geschreven door Roberto Pennino:

Video: L1

Reginald Thal
Ook Reginald Thal, met wie Pierre Vermeulen bij MVV speelde, komt voorbij in de biografie. Hij herinnert zich nog zijn tijd met Vermeulen. "Ik kan er duizend verhalen over vertellen. Een supertalent en een aimabele vent. Thal vertelde maandagavond in het programma AvondGasten Sport enkele anekdotes over hem en Vermeulen:

Video: L1
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen