Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: bezoek aan Sinterklaas in Weert

Geplaatst opzondag 29 november 2015 - 14:50

Met pakjesavond op komst draait Sinterklaas overuren. En zoals altijd logeert hij in Weert. Ondanks alle drukte maakt hij daar toch tijd voor bezoek.

Honderden kinderen kwamen de afgelopen dagen al op bezoek bij de Sint.

Kunstenaars
Het ‘Huis van Nicolaas’ in Weert bestaat sinds 2001. Het is een initiatief van de kunstenaar Eric Wijffelaars in samenwerking met Centrum Weert Promotion. Het Jacob Van Hornemuseum fungeert al vanaf het begin als woonhuis van de Sint. Jaarlijks werken ongeveer 250 vrijwilligers mee aan het 'Huis van Nicolaas'.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Sint-Nicolaas in Weert is verhuisd
huis van nicolaas weert rechtenvrij (23 okt 2020)
Sinterklaas komt toch niet in Weert wonen
Limburg blieft geen andere Piet
Zwarte Piet op bezoek in asielzoekerscentrum Weert
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen