Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Bert van Marwijk ontdaan na brand SV Meerssen

Geplaatst opzondag 2 augustus 2020 - 16:54

Oud-bondscoach Bert van Marwijk is ontdaan na de brand die zondagmorgen vroeg de kantine van SV Meerssen in de as legde.

De ex-bondscoach én voormalig trainer van SV Meerssen kwam poolshoogte nemen na de nachtelijke brand waarbij de ook de kleedlokalen op Sportpark Marsana schade opliepen.

Begin trainersloopbaan
Van Marwijk woont al 40 jaar in Meerssen, kent de mensen van de club, weet welke rol de club speelt in de gemeenschap en daarnaast is het ook nog eens de club waar hij zijn trainersloopbaan begon. "Ik weet niet wat ik moet zeggen nu ik deze ravage zie," aldus Van Marwijk in gesprek met L1.

Lees ook: Kantinebrand SV Meerssen: 'Herinneringen allemaal weg'

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen