Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Appende vrouw ramt muur parking Heerlen

Geplaatst opdonderdag 4 juli 2019 - 10:03

Appen achter het stuur is nooit verstandig en soms ronduit gevaarlijk. Een jonge vrouw leerde dinsdagmiddag in Heerlen een pijnlijk lesje.

Rond lunchtijd verlaat zij al append op haar smartphone de parkeergarage Maankwartier Centrum in Heerlen, is op videobeelden te zien. Niet lang daarna ging het mis.

Beukt muur
Het passeren van de slagboom verloopt nog op rolletjes. Maar met de aandacht vooral op haar mobiele telefoon en niet op de weg gericht, beukt zij met haar autootje enkele seconden later een muur in de parking.

Massaal gedeeld
De video vanuit de parkeergarage trekt sinds woensdag massaal de aandacht op mediaplatform Dumpert. Daar is de video al meer dan 100.000 keer bekeken.

De beelden zijn gemaakt met een dashcam. Een woordvoerder van Interparking, exploitant van de parkeervoorziening, laat weten dat om die reden de verspreiding van deze beelden niet is te voorkomen.

Foto: Via 1Limburg Whatsapp (06-83541920)

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen