Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Appende vrouw ramt muur parking Heerlen

Geplaatst opdonderdag 4 juli 2019 - 10:03

Appen achter het stuur is nooit verstandig en soms ronduit gevaarlijk. Een jonge vrouw leerde dinsdagmiddag in Heerlen een pijnlijk lesje.

Rond lunchtijd verlaat zij al append op haar smartphone de parkeergarage Maankwartier Centrum in Heerlen, is op videobeelden te zien. Niet lang daarna ging het mis.

Beukt muur
Het passeren van de slagboom verloopt nog op rolletjes. Maar met de aandacht vooral op haar mobiele telefoon en niet op de weg gericht, beukt zij met haar autootje enkele seconden later een muur in de parking.

Massaal gedeeld
De video vanuit de parkeergarage trekt sinds woensdag massaal de aandacht op mediaplatform Dumpert. Daar is de video al meer dan 100.000 keer bekeken.

De beelden zijn gemaakt met een dashcam. Een woordvoerder van Interparking, exploitant van de parkeervoorziening, laat weten dat om die reden de verspreiding van deze beelden niet is te voorkomen.

Foto: Via 1Limburg Whatsapp (06-83541920)

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen