Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: 'Al één publiek' voor Pinkpop-opener Walden

Geplaatst opvrijdag 15 juni 2018 - 15:09

Het is natuurlijk de droom van elke beginnende band om op een uitverkocht Pinkpop te staan.

Maar dan moeten die festivalgangers natuurlijk wel de moeite nemen om zichzelf op te hijsen vanuit het gras of zelfs de camping te verruilen voor de festivalweide. Want ook op Pinkpop kun je voor een lege zaal staan.

Wow!
De Limburgse fuzzband Walden maakt zich daar niet druk om. Met nog een paar uur te gaan voordat ze Pinkpop 2018 om 15:00 uur officieel openden, postten ze op hun Facebookpagina al een filmpje waarop ze blij zijn met één dansend persoon in de tent van het Brightlands-podium: "Wow al één publiek aanwezig!"

Volle tent
Bij de daadwerkelijke aftrap van de Sittardse band was het overigens al een stuk drukker voor het podium. De tent was zelfs afgeladen vol.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen