Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Afghaan bokst voor overleden broertje

Geplaatst opzondag 24 februari 2019 - 15:59

De uit Afghanistan gevluchte Munir Safi heeft maar één doel: kampioen worden voor zijn overleden broertje.

De bokser uit Maastricht vluchtte als 15-jarige puber uit Afghanistan en is nu drie jaar later Nederlands kampioen bij de jeugd.

Gehard
Hij is gehard na zijn barre tocht door dertien landen. Met een rugzak vol ellende zet de 18-jarige vluchteling zijn verdriet nu om in rake klappen. Hij verloor zijn jongere broertje bij een bomaanslag.

Vrolijks
Safi traint bij
SCM-Boxing in Maastricht. Daar is hij onder de hoede gekomen van trainer Marc Vrolijks die het jonge talent zo goed mogelijk begeleidt binnen en buiten de ring. Inmiddels heeft de jonge bokser een eigen huisje, studeert hij en traint hij iedere dag.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen