Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Absalem en Roulaux klaar voor eerste Roda-optreden

Geplaatst opvrijdag 4 september 2020 - 21:03

Na de eclatante 0-4 op bezoek bij Jong Ajax, treedt Roda JC zaterdag tegen TOP Oss mogelijk met twee nieuwe namen in het basiselftal aan.

Amir Absalem is door het wegvallen van Mitchell Keulen de enige fitte linksback in de selectie, Roulaux zou als vervanger voor Jan Hoekstra in het doel kunnen staan. Die is de aankomende weken uitgeschakeld:

Lees ook: Roda JC wekenlang zonder doelman Hoekstra

Binnengehengeld
Absalem kwam deze week over van FC Groningen, Roulaux werd transfervrij binnengehengeld door de Kerkradenaren. Coach Jurgen Streppel wil nog niet prijsgeven wie er zaterdagavond aan de aftrap staan, maar geeft logischerwijs aan blij te zijn met wat zijn team in de eerste speelronde liet zien.

Fit
Beide spelers zijn in ieder geval fit. Roulaux trainde in de voorbereiding op het seizoen met FC Eindhoven mee, linksback Absalem had op het trainingsveld bij FC Groningen in de afgelopen weken een aardige persoonlijke tegenstander: Arjen Robben.

Lees ook: Roda JC haalt verdediger Amir Absalem van FC Groningen

De wedstrijd tussen Roda JC en TOP Oss begint zaterdagavond om 21:00 uur en is rechtstreeks te volgen via L1 Radio.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen