Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: 92-jarige Maastrichtenaar wint sprong uit vliegtuig

Geplaatst opwoensdag 3 oktober 2018 - 17:50

De 92-jarige Sjef Humblet uit Maastricht stuurde bij een prijsvraag de juiste oplossing van een puzzel in en mocht een wens doen. Dit werd niet vissen, wandelen of op stand uit eten, maar parachutespringen.

Woensdag was het zover voor de hoogbejaarde man, die lang gewacht heeft op deze sprong. Want van zowel zijn eerste vrouw als zijn tweede vrouw mocht hij niet springen. Verslaggever Bas van Mulken van L1mburg Centraal ging met de man mee.

Vrije val
Zijn zoon en kleindochter zijn bij de sprong om de 92-jarige Humblet te steunen. Ondanks dat het een vrije val van zo'n 200 kilometer per uur naar beneden betreft, blijft de 92-jarige man rustig en waagt hij de sprong. "Je moet alles proberen."

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen