Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: 89-jarige spookrijder van A79 geplukt bij Maastricht

Geplaatst opzondag 13 juni 2021 - 11:58

De politie heeft zondagmiddag een 89-jarige man van de A79 gehaald. Hij reed vanuit de richting van Heerlen tegen het verkeer in richting Maastricht.

"De man reed zo'n negen kilometer lang tegen de rijrichting in. Vervolgens is hij bij knooppunt Kruisdonk bij Rothem door de politie van de weg gehaald", vertelt een politiewoordvoerder.

Geschrokken weggebruikers
De politie had een tiental meldingen gekregen van geschrokken weggebruikers die de automobilist tegenkwamen. Vier patrouillewagens van de politie moesten eraan te pas komen om de man te laten stoppen en om verkeersongevallen te voorkomen. Waarom de man aan het spookrijden was, is niet bekend.

Bekijk hier hoe de politie de 89-jarige spookrijder onderschept:

Video: Rijkswaterstaat

Werkzaamheden
De spookrit van de man had mogelijk te maken met werkzaamheden op de A79. Het weggedeelte tussen Hulsberg en Maastricht is op dit moment buiten gebruik, omdat de snelweg een grote opknapbeurt krijgt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen