Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: 89-jarige spookrijder van A79 geplukt bij Maastricht

Geplaatst opzondag 13 juni 2021 - 11:58

De politie heeft zondagmiddag een 89-jarige man van de A79 gehaald. Hij reed vanuit de richting van Heerlen tegen het verkeer in richting Maastricht.

"De man reed zo'n negen kilometer lang tegen de rijrichting in. Vervolgens is hij bij knooppunt Kruisdonk bij Rothem door de politie van de weg gehaald", vertelt een politiewoordvoerder.

Geschrokken weggebruikers
De politie had een tiental meldingen gekregen van geschrokken weggebruikers die de automobilist tegenkwamen. Vier patrouillewagens van de politie moesten eraan te pas komen om de man te laten stoppen en om verkeersongevallen te voorkomen. Waarom de man aan het spookrijden was, is niet bekend.

Bekijk hier hoe de politie de 89-jarige spookrijder onderschept:

Video: Rijkswaterstaat

Werkzaamheden
De spookrit van de man had mogelijk te maken met werkzaamheden op de A79. Het weggedeelte tussen Hulsberg en Maastricht is op dit moment buiten gebruik, omdat de snelweg een grote opknapbeurt krijgt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen