Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: 30 mille aan truffels in nieuwe zaak Maastricht

Geplaatst opwoensdag 1 mei 2019 - 15:01

Zo'n 150 soorten truffelproducten komen in een truffelkelder in Maastricht te staan. "Op dit moment heeft de nieuwe Italiaanse delicatessezaak al voor ruim 30.000 euro aan truffelproducten."

Dat vertelt Paul de Vreese die de winkel gaat runnen.

Bewaken
Eind mei komen er ook nog verse truffels bij. De bewakingscamera's hangen er binnenkort om de dure truffelproducten te bewaken, want dat is wel nodig volgens de Vreese.

20 procent
De truffelproducten uit de truffelkelder bevatten namelijk tot zo'n 20 procent truffel. Volgens de Vreese is dit een groot verschil met bijvoorbeeld de truffelmayonaise uit de supermarkt. Hier zit een of twee procent aan truffel in.

Nichemarkt
Ondanks dat truffels echt een nichemarkt is, willen ze toch ook de gewone consument aanspreken door middel van proeverijen en advies. De Vreese is samen met Peter Bruggeman, de eigenaar van de nieuwe Italiaanse delicatessezaak, naar Italië afgereisd om bij allerlei lokale producten uit te zoeken voor in de winkel. Ook zijn ze mee op truffeljacht geweest in de bossen van Italië. "Sinds ik in de truffels zit, ben ik zeven kilo aangekomen. Je begint je ontbijt met een truffel en eindigt met een truffelpasta."

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Houd het veilig in uw winkel!

Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar. Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen