Overslaan en naar de inhoud gaan

Victoria Verstappen voor het eerst in Formule 1-wagen

Geplaatst opzaterdag 4 juni 2016 - 15:28

Vader Jos en broer Max gingen haar al voor, maar zaterdagmiddag stapte ook Victoria Verstappen voor het eerst in een Formule 1-wagen.

Ze deed dat tijdens de Familie Racedagen in Zandvoort, meldt Verstappen.nl.

Achter stuur
Overigens kroop het zusje van Max niet zelf achter het stuur. Victoria werd rondgereden door vader Jos in een Minardi 2-seater Formule 1-auto.

Genoten
Dat maakte het plezier er duidelijk niet minder om. "Het was fantastisch! Vooral de bochten waren heftig, ik had moeite om mijn hoofd recht te houden. Twee rondjes waren voor nu ook wel lang genoeg, maar ik heb er echt van genoten!", aldus Victoria.

Populair
Toch draait het in Zandvoort vooral om Max Verstappen. De Formule-1 coureur is razend populair en de goede prestaties van Verstappen zorgden ook voor een run op de kaarten voor de Familie Racedagen. Er worden in de duinen in Zandvoort tienduizenden mensen verwacht. De ANWB heeft al gewaarschuwd voor grote verkeersdrukte rond het circuit en gaat ervan uit dat er files zullen ontstaan op de A9, N200 en N201.

Meer foto's en video van Max Verstappen in Zandvoort? Die vind je hier!

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Red Bull Blikje Max Verstappen
Red Bull komt met 15 miljoen Max-blikjes
Het is gelukt: Max Verstappen bezoekt gehandicapte Pleun
Max Verstappen
'Merk' Max Verstappen commercieel flink gegroeid
ANP
Opnieuw 'Verstappenfiles' rond Zandvoort
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen