Overslaan en naar de inhoud gaan

Victoria snel klaar met squashers uit Maastricht

Geplaatst opwoensdag 18 februari 2015 - 21:58

NLcom – ICT Solutions / Squash Maastricht heeft niet voor een verrassing kunnen zorgen op bezoek bij Victoria Rotterdam, de nummer twee in de Eredivisie.

De drie talenten uit Maastricht gingen voor de tweede keer op rij met zware cijfers onderuit: 0-12.

Slachtpartij
"Het was een slachtpartij", gaf Tim van der Pluijm direct na de zware nederlaag aan. "Victoria was gewoon een maatje te groot voor ons." Alle drie de Maastrichtse spelers zagen na afloop een duidelijke 3-0 nederlaag op het scorebord staan.

Te hoog tempo
Van der Pluijm was niet opgewassen tegen Piedro Schweertman, die vorige week als tweede eindigde op het NK. "Ik zat best goed in de wedstrijd en heb wat puntjes kunnen pakken, maar het tempo lag veel te hoog om voor de winst te kunnen spelen."

Verkeerde been
Ook jongere broer Thijs van der Pluijm maakte geen enkel moment aanspraak op de zege. De jeugdinternational werd door de Stephen Cooke, die vorig jaar nog uitkwam voor Maastricht, op ervaring geklopt. "Stephen is een technisch goede speler", legt Tim van der Pluijm uit. "Hij wist Thijs constant op het verkeerde been te zetten."

Daniel Hutchines moest zijn meerdere erkennen in Raphael Kandra.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Squash Maastricht herovert vierde plaats
Gebroeders Van der Pluijm uitgeschakeld op NK squash
Tim van der Pluijm kan niet verrassen op NK Squash
Squash Maastricht trekt zich terug uit Eredivisie
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen