Overslaan en naar de inhoud gaan

Victoria Secret show met Maud Welzen maandag op Net 5

Geplaatst opmaandag 15 december 2014 - 15:29

Wie de 21-jarige Maud Welzen uit Beek graag in de nieuwste creaties van Victoria Secret wil zien, kan zijn geluk maandagavond niet op.

Net 5 zendt de Victoria Secret show die vorige week in Londen werd gehouden dan uit. Vanaf 22.45 uur zijn Welzen, maar ook Doutzen Kroes te bewonderen in de lingeriecreaties van het modemerk.

Model uit Beek
Welzen liep vorige week al voor de tweede keer mee tijdens de meest prestigieuze show van het jaar. Het in New York woonachtige model genoot intens van haar dag. Op Twitter schreef Welzen na afloop "Ik ben zo blij. Vandaag was geweldig."

Naast de lingeriemodellen kunnen kijkers ook genieten van optredens van Ariana Grande, Ed Sheeran en Taylor Swift.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Foto's: Maud Welzen schittert in Victoria's Secret-show
Maud Welzen ontbreekt bij Victoria's secret-show
Foto's: Terugblik op Victoria's Secret-show met Maud Welzen
Maud Welzen loopt opnieuw mee in Victoria's Secret Show
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart