Overslaan en naar de inhoud gaan

Victor Reinier zingt toespraak bij winst Televizier-Ring

Geplaatst opdonderdag 16 oktober 2014 - 12:05

Als Flikken Maastricht donderdagavond de Gouden Televizier-Ring wint, zingt Victor Reinier zijn overwinningsspeech.

Dat zei de acteur in 100% Wakker, op radiozender 100% NL.

Stemoefeningen
"We hopen dat de mensen die vanavond naar het gala kijken ons goed gezind zijn. Want dan gaan we winnen en dán ga ik een deel van de speech zingen. Ik heb er enorm zin in, dus ik ga meteen stemoefeningen doen", zei de acteur.

Onlangs liet Reinier zich al eens van zijn zingende kant zien toen hij in een aflevering van Flikken Maastricht samen met Jan Smit op het podium stond.

Concurrentie
Flikken Maastricht neemt het donderdagavond op tegen Penoza en SynDROOM. Volgens Reinier verdient Flikken de zege ook. "Wij maken de serie al acht jaar. We werken er met zijn allen al heel lang aan, dus wij hopen dat dat ons een beetje voordeel gaat geven."

Flikken Maastricht was ook vorig jaar genomineerd voor de publieksprijs.

Lees ook: Tv-wereld in de ban van Televiziergala.

NPO
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Flikken Maastricht wint Gouden Televizier-Ring 2014
Tv-wereld in de ban van Televiziergala
Flikken Maastricht steelt gouden Televizier-Ring
Victor Reinier richt vizier op Giel Beelen
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen