Overslaan en naar de inhoud gaan

Victor Reinier zingt toespraak bij winst Televizier-Ring

Geplaatst opdonderdag 16 oktober 2014 - 12:05

Als Flikken Maastricht donderdagavond de Gouden Televizier-Ring wint, zingt Victor Reinier zijn overwinningsspeech.

Dat zei de acteur in 100% Wakker, op radiozender 100% NL.

Stemoefeningen
"We hopen dat de mensen die vanavond naar het gala kijken ons goed gezind zijn. Want dan gaan we winnen en dán ga ik een deel van de speech zingen. Ik heb er enorm zin in, dus ik ga meteen stemoefeningen doen", zei de acteur.

Onlangs liet Reinier zich al eens van zijn zingende kant zien toen hij in een aflevering van Flikken Maastricht samen met Jan Smit op het podium stond.

Concurrentie
Flikken Maastricht neemt het donderdagavond op tegen Penoza en SynDROOM. Volgens Reinier verdient Flikken de zege ook. "Wij maken de serie al acht jaar. We werken er met zijn allen al heel lang aan, dus wij hopen dat dat ons een beetje voordeel gaat geven."

Flikken Maastricht was ook vorig jaar genomineerd voor de publieksprijs.

Lees ook: Tv-wereld in de ban van Televiziergala.

NPO
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Flikken Maastricht wint Gouden Televizier-Ring 2014
Tv-wereld in de ban van Televiziergala
Flikken Maastricht steelt gouden Televizier-Ring
Victor Reinier richt vizier op Giel Beelen
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen