Overslaan en naar de inhoud gaan

VfL Wolfsburg heeft al opvolger voor Van Bommel

Geplaatst opdinsdag 26 oktober 2021 - 17:51

Trainer Mark van Bommel wordt bij VfL Wolfsburg opgevolgd door Florian Kohfeldt. De 39-jarige Duitser heeft tot medio 2023 getekend.

Kohfeldt werd in mei van dit jaar ontslagen bij Werder Bremen, waar hij bezig was aan zijn eerste klus als hoofdtrainer.

Gesprekken
Sportdirecteur van VfL Marcel Schäfer is opgelucht dat er zo snel een vervanger is gevonden. "De afgelopen uren hebben we veel gesprekken gevoerd en een selectie gemaakt van mogelijke kandidaten. We zijn blij dat we een akkoord hebben kunnen bereiken met Kohfeldt en zijn ervan overtuigd dat we op één lijn zitten en dat we met hem de weg naar succes weer kunnen vinden."

Ontslag
Wolfsburg besloot zondag Mark van Bommel te ontslaan. Onder leiding van de voormalig trainer van PSV werd geen van de laatste acht duels gewonnen door de nummer negen van de Bundesliga. Zaterdag wacht Wolfsburg de uitwedstrijd tegen Bayer Leverkusen.

Lees ook: Mark van Bommel ontslagen door Wolfsburg

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen