oud fornuis, kachel, stoof, keuken, herinneringen, vroeger (stock)

Ruim de helft van geld voor mobiel Limburgs Museum binnen

Het Limburgs Museum in Venlo probeert geld bij elkaar te krijgen voor drie draagbare 'museumtafels'. Zondag was iets meer dan de helft van het benodigde bedrag opgehaald.

ernstig ziek in bed ouderen (stock)
Lege bedden in verpleeghuizen: 'Filevorming wachtlijsten'

In verpleeghuizen waren nog nooit zoveel lege bedden als nu, terwijl er flinke wachtlijsten zijn voor een plek in een zorgcentrum. In de verzorgingshuizen van zorgorganisatie Envida in Maastricht en het Heuvelland staat nu 1 op de 10 bedden leeg.

parkeerplaatsconcerten Ivo van der Bijl
Parkeerplaatsconcerten: meezingers als afleiding

Zanger Ivo van der Bijl uit Elsloo gaat Limburgse verzorgingshuizen langs om openluchtconcerten te geven op parkeerplaatsen en in tuinen.

proef Limburgs Museum Venlo (20 sep 2019)
Limburgs Museum start proef: 'Museum aan huis'

Het Limburgs Museum in Venlo is een proef gestart met rondleidingen in verzorgingshuizen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten