Zorg is op: VGZ-patiënten niet meer welkom bij Zuyderland

Patiënten die zijn verzekerd bij VGZ of een verzekeraar die daar onder valt, kunnen dit jaar niet meer voor alle ingrepen terecht bij de Zuyderland-ziekenhuizen.

'Nieuwe verzekeringsregels schadelijk voor economie'

Strengere Europese verzekeringsregels zijn schadelijk voor de Limburgse economie. Dat zegt MKB Limburg.

Verzekeraars geven geen krimp: ambulances weg uit Gennep

Zorgverzekeraars VGZ en CZ zijn niet van plan hun besluit terug te draaien om de ambulancepost in Gennep te sluiten.

Stichting Salvage druk in de weer door wateroverlast

Limburg wordt deze week geteisterd door extreme regenval. Het gevolg is dat stichting Salvage, die gedupeerden opvangt en bijstaat om de eerste problemen te verhelpen, veelvuldig in actie moet komen.

Geen nieuwe cao bij verzekeraar VGZ vanwege sluiting Heerlen

Leden van vakbond CNV hebben niet ingestemd met een nieuwe cao en een sociaal plan bij zorgverzekeraar VGZ vanwege de aangekondigde sluiting van de locatie in Heerlen.

Patiënten voorlopig niet geholpen door fout verzekeraar

Patiënten die een zorgverzekering hebben afgesloten bij VGZ, kunnen spoedig tegen langere wachttijden aanlopen bij Zuyderland.

Verzekeraar gaat bliksemschade kerk Meijel niet vergoeden

De verzekeraar gaat de schade aan de ledverlichting van de kerktoren, geschat op 67.000 euro, niet uitbetalen.

Geld bijna op: VieCuri schort operaties op

Het geld dat Limburgse ziekenhuizen voor operaties krijgen is bijna op. Die situatie dwingt het VieCuri-ziekenhuis in Venlo/Venray tot stevige maatregelen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten