Overslaan en naar de inhoud gaan

Verwarring over optreden 'Village People' bij Rieu

Geplaatst opzaterdag 6 juli 2019 - 13:44

Er is verwarring ontstaan over de surprise-act tijdens de Vrijthofconcerten van André Rieu.

In een bericht op Facebook schrijven de Village People namelijk dat zij helemaal niet met Rieu optreden in Maastricht.

Fraude
In het bericht schrijven de overgebleven leden van de discogroep dat Rieu het publiek "zou willen misleiden of zelf misleid zou zijn.' Ook dreigen ze de Maastrichtse Stehgeiger aan te klagen.

Lees ook: Village People surprise-act Vrijthofconcerten André Rieu

Opgesplitst
Zoon en woordvoerder Pierre Rieu kan de verwarring verklaren. "De groep Village People is door onenigheid uit elkaar gegaan. Een aantal voormalige leden is nu lid van de groep Kings of Disco. Zij treden op tijdens de Vrijthofconcerten." Zelf mag Rieu ook de naam 'Village People' niet gebruiken en dat gebeurt dan ook niet, vertelt Pierre Rieu. "André noemt ze Kings of Disco of de 'Vriethof people'. Daarom is aanklagen voor fraude niet aan de orde."

De verwarring is waarschijnlijk gekomen nadat de media in Nederland spraken over The Village People in plaats van Kings of Disco.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen