Overslaan en naar de inhoud gaan

Verwarring over 'beslissende spookgoal' van Lions

Geplaatst opmaandag 30 januari 2017 - 16:27

In de handbalwereld is enige verwarring ontstaan na een spookgoal van OCI-Lions. De kraker tegen Kras/Volendam eindigde zaterdagavond in een gelijkspel (25-25), maar klopt dat wel?

Bij een tussenstand van 8-15 scoorde Joris Baart op fraaie wijze voor Lions. Maar in plaats van één punt toe te kennen, sprong het scorebord van 15 naar 17, zo is te zien op beelden van handbalwebsite Handbal Inside.

Verwarring
De website meent dat de 'spookgoal van Lions beslissend' was in het topduel. Er worden dan ook vraagtekens gezet bij de eindstand, omdat Lions eigenlijk één doelpunt minder heeft gescoord.

Toch lijkt deze verwarring overbodig. Waarschijnlijk was het doelpunt dat Lions eerder maakte nog niet bijgewerkt op het scorebord.

Gelijkspel
De handbalformatie uit Sittard-Geleen had de eerste helft weinig moeite met de Volendamse opponent. In de tweede helft liep het allemaal anders en knokte Volendam zich terug in een harde wedstrijd.

Lees ook: Lions speelt gelijk in harde wedstrijd tegen Volendam

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Mark Schmetz kandidaat voor trainersstoel Lions
Lions wint nipt en boekte vijfde zege op rij
Lions werkt aan profielschets voor opvolger Schmetz
Lions wint ook tweede duel in BENE-League
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen