Overslaan en naar de inhoud gaan

Verwarring alom: Al-Wahda kondigt oefenpot tegen VVV aan

Geplaatst opdinsdag 9 juli 2019 - 8:30

Voetbalclub Al-Wahda heeft voor de nodige verwarring op social media gezorgd. De club uit Abu Dhabi kondigt dinsdagochtend een oefenduel aan tegen VVV-Venlo, maar dat staat in Venlo niet op de kalender.

De Koelclub ontkent het treffen met de ploeg uit de Verenigde Arabische Emiraten op Twitter.

Frappant
De nieuwe broodheer van voormalig VVV-coach Maurice Steijn gaat er blijkbaar vanuit dat er dinsdagavond wordt gevoetbald tegen de Venlonaren. Op Twitter wordt de wedstrijddag aangekondigd. Om de voetalfans in het emiraat goed te voorzien wordt ook de lokale tijd van de aftrap gemeld. "Frappant", reageert een VVV-supporter op Twitter. "Bij gastheer VVV hult men zich in stilzwijgen."

Lees ook: Abu Dhabi bevestigt komst VVV-trainer Maurice Steijn

Weerzien
VVV maakt de voetbalfans nu duidelijk dat het geen weerzien wordt met oefenmeester Steijn. De Venlonaren zouden met de tegenstander uit Abu Dhabi nog een oude bekende treffen. Sem Steijn is zijn vader gevolgd en staat op de loonlijst bij het vermogende Al-Wahda.

VfL Wolfsburg
De eerstvolgende oefenpot staat komende zaterdag op het programma. De Venlose eredivisionist treft dan in VfL Wolfsburg een tegenstander van formaat. De wedstrijd wordt om 15:30 uur in het Duitse Gifhorn gespeeld.

Lees ook: Sem Steijn volgt vader Maurice naar Al-Wahda

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen