Kerstbomen verwarmen huizen Sittard

In de gemeente Sittard-Geleen worden kerstbomen gebruikt voor de stadsverwarming van huizen in Sittard.

Roda JC laat supporters in de kou staan

Wegens financiële redenen moeten de supporters van Roda JC de komende thuiswedstrijden zich extra warm aankleden op de tribunes.

Provincie geen 'afgewogen mening' over gasloos verwarmen

Het provinciebestuur heeft nog geen 'afgewogen mening' of het haalbaar is dat woningen in 2050 niet meer met gas worden verwarmd.

Vrije ochtend voor basisschoolkinderen in Blitterswijck

Kinderen van basisschool Sint Anna in Blitterswijck hebben noodgedwongen een vrije ochtend gehad.

Verwarming kapot in spiksplinternieuw stadskantoor

Venlo heeft een spiksplinternieuw stadskantoor, maar de verwarming vertoont nog wat gebreken. Straalkacheltjes boden de afgelopen weken uitkomst.

Storing ijsverwarming jaagt gemeente op gaskosten

Het gemeentehuis van Panningen wordt al sinds de verhuizing in oktober met gas warm gestookt. Dit is noodzakelijk omdat de ijsverwarming niet functioneert.

Verwarming appartementen Maastricht na dagen gerepareerd

In het Maastrichtse appartementencomplex Welsdaal is de verwarming weer gerepareerd. De bewoners van het complex hebben vijf dagen in de kou gezeten.

Bewoners Maastrichts woongebouw zitten al dagen in de kou

Bewoners van het Maastrichtse woongebouw Welsdaal zitten al vijf dagen zonder verwarming.

Steeds meer Limburgers kiezen voor houtpelletkachel

Steeds meer gezinnen in Limburg kiezen voor een houtpelletkachel in huis.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten