Overslaan en naar de inhoud gaan

Verwarde passagier Venlo: hulpdiensten massaal naar station

Geplaatst opwoensdag 13 oktober 2021 - 16:08

In een trein op station Venlo heeft de politie op woensdagmiddag een verwarde man opgepakt.

De man zou in een trein vanuit richting Eindhoven zitten. Hij schreeuwde en was niet aanspreekbaar.

Ambulance
De politie ging volgens een correspondent met knuppels en schermen de trein in om de man te arresteren. De verwarde man is vervolgens geboeid per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Nauwelijks vertraging
Zes politiewagens en twee ambulances zijn op woensdagmiddag uitgerukt. Een van de ambulances werd het perron opgereden. Ook een hondengeleider was aanwezig. Het treinverkeer van en naar station Venlo heeft nauwelijks last gehad van de situatie.

dpg_att_077C_5
Foto: Edward Media
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen