Overslaan en naar de inhoud gaan

Verwarde naakte vrouw aangetroffen bij station Maastricht

Geplaatst opdinsdag 20 augustus 2019 - 7:27

Rondom het station in Maastricht heeft de politie maandag een verwarde naakte vrouw opgehaald.

Dit melden Hondenbrigade Beveiliging en de politie Maastricht op Instagram.

Politie
'Vandaag de dienst begonnen met een melding verwarde naakte vrouw rondom het station. Mevrouw aangetroffen en overgedragen aan de collega's van politie Maastricht', zo schrijft de Hondenbrigade Beveiliging.

Situatie
De Hondenbrigade Beveiliging schrijft op Instagram dat zij als eerste aanwezig zijn als zich iets voordoet op het station. 'Het is dan vooral belangrijk om een goede beschrijving van de situatie te kunnen geven, zodat de collega's van de politie er verder mee kunnen', leggen ze uit.

Er wordt passende hulp gezocht voor de vrouw.

Foto: Instagram politie Maastricht
Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen