Overslaan en naar de inhoud gaan

Verwarde man Velden al drie jaar in beeld bij gemeente

Geplaatst opwoensdag 5 februari 2020 - 17:03

De verwarde man die is aangehouden na een brand in Velden, heeft 'de hoogste aandacht van de burgemeester en de gemeente.'

Vanwege de privacy doet de gemeente verder geen mededelingen over deze 'complexe casus', zo laat een woordvoerder weten.

Brand
De man werd woensdagmorgen opgepakt, nadat zijn rijtjeshuis vrijwel volledig uitbrandde. De woning is inmiddels dichtgetimmerd. Onderzoek moet nog uitwijzen of de bewoner zelf de brand heeft veroorzaakt.

Lees ook: Opgepakte man Velden zorgde eerder voor onrust

Dreiging
De afgelopen jaren veroorzaakte de man vaker onrust in de straat. Verschillende keren dreigde hij zichzelf iets aan te doen, en zelfs zijn woning op te blazen. Al sinds 2017 is de man bekend bij de gemeente Venlo, maar die vond het tot dusver niet nodig om de man uit huis te plaatsen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen