Overslaan en naar de inhoud gaan

Verwarde man vastgezet na middag vol onrust

Geplaatst opdonderdag 15 april 2021 - 17:05

Een middag onruststoken is voor een verwarde man in Weert geëindigd in het cellenblok van het Roermondse politiebureau.

Hij werd uiteindelijk aangehouden voor het vernielen van een auto, meldt Weertdegekste.

Station
De man kwam in beeld toen hij op het station in Weert stampei maakte. Agenten probeerden hem tot bedaren te brengen, maar omdat de man bleef schreeuwen en hij geen Nederlands sprak, wilde dat niet lukken. Uiteindelijk kon een telefonisch ingeschakelde tolk duidelijk maken dat de man op zoek was naar zijn moeder, maar waar die woont, werd niet duidelijk.

Spuugzak
De man werd buiten het station op een bankje neergezet om af te koelen, maar een paar uur later liep de man in het centrum van de stad te schandalen. Op het moment dat hij tegen een autodeur trapte was de maat vol, en besloot de politie hem te arresteren.

Met een spuugzak en handboeien om te voorkomen dat hij agenten meer toeslingerde dan alleen verwensing, werd de man naar Roermond gebracht om achter tralies af te koelen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen