Overslaan en naar de inhoud gaan

Verwarde man dreigde zichzelf in VieCuri in brand te steken

Geplaatst opdinsdag 5 juni 2018 - 19:53

Een verwarde man heeft dinsdag aan het begin van de avond voor opschudding gezorgd bij de eerste hulp-afdeling van het VieCuri-ziekenhuis in Venlo.

De man had zichzelf overgoten met benzine en dreigde zich bij de balie in brand te steken.

Onder controle
Het gebeurde iets na 17:30 uur. De beveiliging van het ziekenhuis werd direct opgetrommeld en zij slaagden er relatief snel in om de man onder controle te krijgen. Al snel werd duidelijk dat de man verward was. Volgens een politiewoordvoerder was na inmenging van de beveiligers geen sprake meer van gevaar.

Psychiatrische afdeling
De politie arriveerde niet veel later bij het ziekenhuis. Zij hebben de man overgedragen aan de psychiatrische afdeling in het gebouw. Hij is niet formeel aangehouden.

Ventileren
Daarnaast werd de brandweer opgeroepen om het pand te ventileren, aangezien er zich op de eerste hulp-afdeling benzine bevond. De afdeling is een tijdje dicht geweest. Rond 19:15 uur werd de afdeling weer vrijgegeven.

Luister ook: Verwarde man dreigde zichzelf in ziekenhuis in brand te steken

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen