Overslaan en naar de inhoud gaan

Verwarde man dreigde zichzelf in VieCuri in brand te steken

Geplaatst opdinsdag 5 juni 2018 - 19:53

Een verwarde man heeft dinsdag aan het begin van de avond voor opschudding gezorgd bij de eerste hulp-afdeling van het VieCuri-ziekenhuis in Venlo.

De man had zichzelf overgoten met benzine en dreigde zich bij de balie in brand te steken.

Onder controle
Het gebeurde iets na 17:30 uur. De beveiliging van het ziekenhuis werd direct opgetrommeld en zij slaagden er relatief snel in om de man onder controle te krijgen. Al snel werd duidelijk dat de man verward was. Volgens een politiewoordvoerder was na inmenging van de beveiligers geen sprake meer van gevaar.

Psychiatrische afdeling
De politie arriveerde niet veel later bij het ziekenhuis. Zij hebben de man overgedragen aan de psychiatrische afdeling in het gebouw. Hij is niet formeel aangehouden.

Ventileren
Daarnaast werd de brandweer opgeroepen om het pand te ventileren, aangezien er zich op de eerste hulp-afdeling benzine bevond. De afdeling is een tijdje dicht geweest. Rond 19:15 uur werd de afdeling weer vrijgegeven.

Luister ook: Verwarde man dreigde zichzelf in ziekenhuis in brand te steken

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen