Overslaan en naar de inhoud gaan

Verwarde man draait gaskraan open in Bunde

Geplaatst opdonderdag 25 februari 2021 - 15:03

In Bunde is donderdagmiddag een verwarde man aangehouden nadat hij de gaskraan in zijn appartement open had gedraaid.

Het gaat om een appartement aan de Spoorstraat. Meteen na de melding legde de politie het treinverkeer stil. Ook werden de overige appartementen in het complex ontruimd. Het gaat om meer dan tien woningen.

Aangehouden
De verwarde man kon al snel worden aangehouden. De brandweer heeft metingen gedaan in en rond de woning van de man. Inmiddels is het sein 'veilig' gegeven en kunnen de overige bewoners weer terug naar huis. De treinen mogen inmiddels ook weer rijden.

Motief onduidelijk
De verwarde man is nagekeken door ambulancepersoneel. Waarom hij de gaskraan in zijn woning open had gedraaid, is nog niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen